Om oss

Så här tänker vi på vårt företag:

Vi hjälper dig, ditt företag eller din organisation att förenkla er IT och hitta effektiva lösningar, både inom mjukvara och hårdvara.
Vår vision är att alla ska kunna vara kunder hos oss oavsett budget eller storlek på verksamhet, vi skräddarsyr varje projekt efter våra kunders förutsättningar. Hos oss skall kunden alltid stå i centrum.

Vi är här för att ta vara på era intressen.


När det kommer till webben tror på enkelhet. Lätt att uppdatera, lätt att navigera, lätt att ladda och genomtänkt tidsenlig design.
Vi skall kunna ta ert budskap och er vision och förmedla den via webben på ett kreativt och professionellt sätt.

Topcast skall inte vara en del av resan mot eran IT satsning. Vi skall ska vara en komplett lösning, det vi inte kan lösa med vår kunskap in-house skall vi kunna förmedla till er via våra partners.

Vi kan för att ni skall slippa kunna:


För oss handlar det inte bara om att ha ett brett utbud av tjänster och produkter utan även definiera för en kund vad de söker. Vi skall kunna hjälpa en kund till klarhet i ett ett diffust problem eller önskan.

Det är minst lika viktigt att hitta den lösning som lämpar sig bäst som det är att bara finna en lösning. Det finns inga dumma frågor eller funderingar, många gånger är ens frågeställning inte alls lika tokig som man tror den är. Vi är här för att ni ska slippa kunna, vi är här för att ni skall kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Vi tänker framåt:

Vi lägger grunden idag för att kunna växa imorgon. Vi strävar alltid efter att effektivisera vår verksamhet för att kunna leverera kostnadseffektiva lösningar till våra kunder.
Vi jobbar efter fastslagna rutiner för att kunna kvalitetssäkra och mäta kundnöjdhet. Vi jobbar enligt ISO 9001:2008 standardens riktlinjer, d.v.s. vi eftersträvar ett processbaserat ledningssystem och har som vision att i framtiden kunna certifiera oss.

Företaget innehar F-skatt och Moms.